Keukens

 

Al onze keukens worden volledig met de hand en naar eigen ontwerp gemaakt. 

We beginnen met meerdere gesprekken met de klant waarna er een voorstel en ontwerp helemaal naar uw wens wordt gemaakt. Voor de realisatie gebruiken wij de beste materialen en technieken. Zo krijgt u een keuken die perfect bij u past.

Zie voorbeelden van enkele gerealiseerde projecten in de fotogalerij hieronder.

 

Keuken Eikenburg

Deze moderne keuken valt meteen op door de frontjes in limoengroen in combinatie met RVS bij de Siemens oven.
Het composiet blad in gezoet Arden Blue van Silistone samen met de verzonken stopcontacten in de hoek zorgen voor een hoog gebruiksgemak.

Keuken Vught

Deze strakke keuken is het middelpunt van dit door ons compleet gerenoveerde huis. De gespoten greeploze fronten in twee tinten groen vallen meteen op en steken mooi af tegen het werkblad in Pure White composiet.
Voor luxe zorgen de Quooker kokend water kraan, de Miele stoomoven en de prachtige Atag Magna kookplaat.

Keuken Eindhoven

Luxe keuken met twee elementen, uitgevoerd in de kleur Oester. Het gepolijste werkblad is van Diresco Belgian Blue. De achterwanden zijn voorzien van metallic grijs glas, die de geïntegreerde LED verlichting mooi reflecteren. De apparatuur is van Miele, met onder de oven een vaatwasser op hoogte.

Keuken Geldrop

Deze hoekkeuken in gebroken wit mag gezien worden. De grote lades en carrouselkast zorgen voor veel opslagruimte. Het werkblad is van gezoet graniet. Ingebouwd zijn een XXL vaatwasser, 5 pits kookplaat en een combi-oven van Atag.

Keuken Brandevoort

Deze keuken valt gelijk op door zijn speelse karakter en unieke details. De vensterbank is gemaakt als zithoek wat zorgt voor een gezellige sfeer. De kasten zijn uitgevoerd in steengrijs met beton look fronten. Verder werd de keuken voorzien van een grenen hpl blad, Pelgrim apparatuur en een metallic grijs glazen achterwand.